Pozvánka: SVATBA 2013, Výstaviště Černá louka, Ostrava

02.03.2013 19:25

SVATBA

Termín: 8. – 10. 3. 2013
Otevírací doba:
8. - 9. 3.   10:00 - 18:00 hod.

10. 3.       10:00 - 16:00 hod.
Cena vstupného
:
Dospělí                                                              70,- Kč
Důchodci, studenti, děti, ZTP                            50,- Kč
Hromadný vstup pro ZŠ (minimálně 20 osob)  20,- Kč
Platí VIP karta 2013
Popis akce: 5. ročník svatebního veletrhu

Seznam vystavovatelů - Doprovodný program ...k nahlédnutí na stránkách www.cerna-louka.cz.

 

Vážení návštěvníci,

SVATEBNÍ VELETRH SVATBA si nemůžete nechat ujít! Přijďte načerpat inspiraci, využít veletržních slev, ochutnat báječné dorty i svatební koláčky a využít poradenství svatebních agentur!

Pro Vás zamilované budou mít vystavovatelé k dispozici širokou nabídku všeho, co souvisí se svatbou a inspirací pro svatební den. Svatební salony jistě zaujmou nabídkou šatů exkluzivních značek a modelů. Pánové si mohou vybrat z luxusní kolekce obleků, košil, kravat a různých doplňků. Ke svatebnímu veletrhu jistě patří nejnovější modely zásnubních prstenů, šperků, svatební bižuterie, květiny pro nevěstu, ukázky floristické výzdoby svateb a svatebních hostin. Vše jistě vhodně doplní nejnovější svatební trendy v účesech a líčení, ukázky a prodej svatebních oznámení, hudby, dekorací, prezentace fotografů, hradů, zámků a různých míst, určených pro svatební obřad a hostinu.

Po celou dobu veletrhu bude probíhat bohatý doprovodný program, kde hlavním tématem budou přehlídky dámské a pánské svatební a společenské módy, účesové show, ukázky společenských tanců, aranžování svatební tabule podle nejnovějších trendů, soutěže pro návštěvníky o hodnotné ceny. Součástí výstavní haly je také luxusní kavárna, kde si můžete posedět, dát si dort, nebo koláček a „načerpat sílu“ k návštěvě dalších výstavních hal se souběžnými výstavami.

Jarní trojlístek výstav se těší na Vaši přízeň!

SVATBADOVOLENÁ A REGION, LÁZEŇSTVÍ3. OSTRAVSKÝ KNIŽNÍ VELETRH

Sledujte NOVINKY v soutěžích a programu na našem Facebooku a také na www.cerna-louka.cz.

 

(Pozn. převzato z: www.cerna-louka.cz)